4. feb. 2016
Af Marianne Singer

Gravide prinsesse Sofia strålede i lånt guldkjole

prinsesse sofia
Prinsesse Sofia.
Foto: AOP
Prinsesse Sofia sugede alle blikke til sig, da hun, sammen med prins Carl Philip, deltog i årets første repræsentationsmiddag på Stockholms slott.

Den svenske presse havde på forhånd gættet ivrigt på, hvilken gallakjole højgravide prinsesse Sofia ville bære til årets første repræsentationsmiddag på Stockholms slott, det kongelige slot.

Og de blev bestemt ikke skuffede, da prinsesse Sofia onsdag aften ankom til slottet arm i arm med en stolt prins Carl Philip.

Prinsesse Sofia var iklædt den mest vidunderlige gallarobe overstrøet med hundredevis af guldpailetter, der fik hende til at funkle som en stjerne i fotografernes blitzlys.

SE BILLEDERNE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philips store dag

Prinsesse Sofia bar kjole fra sit bryllup

Kjolen med wow-effekten havde prinsesse Sofia, ifølge avisen Expressen, lånt af sin gode veninde Olivia Rehn.

Udover prinsesse Sofia og prins Carl Philip deltog også kong Carl Gustaf, der netop var vendt hjem fra en fiskeferie i Mexico, dronning Silvia, kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Velkomst i stor festsal

Aftenens gæster, blandt andre repræsentanter fra Riksdagen, regeringen, videnskab og kulturlivet, blev modtaget i slottets store festsal, Vita havet, og derefter inviteret indenfor til middag i det pragtfulde Karl XI's galleri af aftenens værter, kong Carl Gustaf og dronning Silvia.

Prinsesse Sofia har termin i april, mens kronprinsesse Victoria er sat til at føde i marts.

Herunder kan du se Sofias flotte look fra middagen på slottet.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Foto: All Over/BILLED-BLADET

Læs mere om: