Hele byen festede med kronprinsesse Victoria: Se hvordan hun charmerede alle

Se også:

Kronprinsesse Victoria havde en fest i Helsingborg, hvor hun sammen med sin mor, dronning Silvia, deltog i åbningen af byfestivalen H22 City Expo. Med sin nærværenhed, sjove bemærkninger og smittende humør tiltrak hun sig alles opmærksomhed.

Der var fuld fart på kronprinsesse Victoria fra start til slut, da hun tirsdag, sammen med sin mor, dronning Silvia, var på besøg i Helsingborg i anledning af åbningen af byfestivalen og messen H22 City Expo.

I løbet af dagen begejstrede kronprinsesse Victoria alle med sit livlige væsen og friske bemærkninger. 

Se den herlige video med kronprinsesse Victoria og dronning Silvia i forrygende humør i Helsingborg i videoen i toppen af artiklen

Travlt program

Under byfestivalen, der har fokus på fremtidens løsninger for Helsingborg, var kronprinsesse Victoria både med sin mor til en konference om bedre muligheder for demensramte, på det miljøtekniske anlæg Recolab samt en stor FN-konference.

Dronning Silvia indviede de nye ældreboliger - Silviabo Skrabelycke og indviede den demensvenlige "Mindernes og Kundskabens park" i Husensjö park. 

Dagens højdepunkt var for helsingborgerne helt sikkert den store fest i byens mest centrale park, Slottshagen, hvor kronprinsesse Victoria holdt en stærk tale, og sammen med sin mor blev hyldet af hundredevis af mennesker.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden