Tirsdag, 4. oktober 2022 - af Christinna Braun

Helt bedårende tumling: Så stor er prins Carl Philip og prinsesse Sofias lille Julian blevet

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia. 

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia. 

Foto: Ritzau Scanpix
Sveriges prins Carl Philip og prinsesse Sofia har sammen tre skønne drenge.

Der er gang i den hjemme i Villa Solbacken, hvor Sveriges prins Carl Philip og prinsesse Sofia bor med deres tre sønner.

Ældstesønnen prins Alexander, 6, er i år begyndt på Djurgårdsskolan, som ligger i Stockholm, mens prins Gabriel, 5, og prins Julian, 1, stadig går i daginstitution.

De to yngste drenge, prins Gabriel og prins Julian, var med mor prinsesse Sofia på racerbanen Mantorp Park for at se på deres far, prins Carl Philip, køre ræs.

Racerløb er en af prins Carl Philips absolutte yndlingshobbyer, og det ser ud til, at prinsen nyder, når familien er med for at heppe på sidelinjen.

Prins Carl Philip, 43, kørte med i løbet Porsche Carrera Cup, og efterfølgende fik både prinsesse Sofia og børnene Gabriel og Julian store kram og kys.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Foto: Ritzau Scanpix
 

Den lille prins Julian var i fuld hopla på dagen, og han viste, hvor stor han er blevet, at han kunne løbe og hoppe rundt samt række tunge. 

Med til at heppe på prins Carl Philip var også hans far, kong Carl Gustaf, hans fætter Patrick Sommerlath og prinsesse Sofias mor, Marie.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden