1. nov. 2022
Af Marianne Singer

Helt uventet: Prinsesse Madeleine overrasker på familieferie

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine.
Foto: Ritzau/Scanpix
Prinsesse Madeleine slutter sig om få dage til flere medlemmer af den svenske kongefamilie, der lige nu befinder sig i Brasilien.

Lige nu nyder kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prinsesse Estelle, 10, og prins Oscar, 6, en dejlig efterårsferie i det solrige Brasilien, sammen med kong Carl Gustav og dronning Silvia.

Det skriver Svensk Damtidning, som også kommer med en anden spændende nyhed i den forbindelse.

Mor og datter følges

Således skriver det svenske medie, at prinsesse Madeleine om få dage slutter sig til det kongelige selskab i Sydamerika.

Og det er der en særlig grund til, idet hun sammen med sin mor, dronning Silvia, i næste uge besøger flere af World Childhood Foundations projekter i delstaterne Bahia og São Paulo.

Besøger udsatte unge

Det sker fra tirsdag den 8. november til og med torsdag den 10. november.

Mor og datter besøger blandt andet Abrigo Rainha Silvia, dronning Silvias hjem for udsatte unge og deres børn.

Er æresgæst

Forinden har prinsesse Madeleine en kongelig opgave hjemme i Florida, når hun på torsdag er æresgæst ved The Swedish American Chamber of Commerce's årlige topmøde.

Derefter flyver hun i retning af São Paulo.

Ses med lillesøster?

Kronprinsesse Victoria og hendes familie rejste til Sydamerika onsdag i sidste uge og skal, ifølge Svensk Damtidning, først hjem på mandag.

Derfor har hun hele weekenden til at se sin lillesøster.

For den svenske kongefamilie er rejsen noget helt særligt, idet dronning Silvia voksede op i Brasilien i byen Sao Paulo, hvor hun boede med sin familie i et smukt rosa hus, der dog nu er revet ned.

Derudover har den kongelige familie mulighed for at besøge familiens gamle slægtsgård, kaffeplantagen Fazenda Cafezal, hvor dronning Silvias mor, Alice Sommerlath, blev født og voksede op, der ligger tre timers kørsel fra São Paulo.

Læs mere om: