Hemmelighedsfuld dronning Silvia: Planlægger kæmpefest for Victoria

Kronprinsesse Victoria, dronning Silvia

Kronprinsesse Victoria, dronning Silvia

Foto: All Over
Til sommer fylder kronprinsesse Victoria 40 år. Og mor har store planer!

Man må håbe at kronprinsesse Victoria i Sverige ikke læser dagbladet Expressen i dag, for så finder hun ud af hvad hendes forældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, går med af planer i forbindelse med hendes 40-års fødselsdag til sommer den 14. juli.

Den svenske formiddagsavis talte nemlig med dronning Silvia i går i forbindelse med en middag for rigsdagens formand, og det var her, at dronningen afslørede, at kongeparrets ældste datter skal fejres lidt mere end sædvanligt til sommer. 

Ud over den sædvanlige fejring på slottet Solliden på Öland planlægger kongeparret nemlig også en folkefest i Stockholm. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Dronning Silvia glæder sig

- Vi ser vældigt meget frem til fødselsdagen, sagde dronning Silvia.

- Det skal blive så hyggeligt, både her i Stockholm og på Solliden.

Mere vil dronning Silvia ikke fortælle om festlighederne i forbindelse med kronprinsesse Victorias runde dag, og det svenske hofs informationschef, Margareta Thorgren, siger også kun, at planerne først offentliggørestættere på den runde dag.

- Men dronningen og kongen er tæt med i planlægningen, forsikrer hun.

I 2007, da kronprinsessen fyldte 30 år, blev det også fejret i Stockholm. Om morgenen i Slottskyrkan i Stockholm og bagefter med officiel modtagelse på det kongelige slot. Derefter fløj kongefamilien til Öland, hvor fejringen fortsatte. 

VIDEO: Kronprinsesse Victorias skønne dag med børnene

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden