Tirsdag, 1. juni 2010 - af af Jan Bergman

Her er superstjernerne, der skal underholde Victoria og Daniel

Kronprinsesse Victoria og Daniel

Kronprinsesse Victoria og Daniel

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der bliver sørget for top-underholdning for Victoria og Daniel, når deres bryllupsfest går løs den 19. juni

Kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings bryllup forventes at blive en folkefest af kongeligt format, og som bekendt varer festligheder flere dage op til selve den store dag den 19. juni.

Og de skal fejres med pomp og pragt det unge kongelige par, og musikken til deres bryllupsfest bliver også noget helt særligt.

Således har flere af Sveriges dygtige og store musiknavne sagt ja til at optræde for Victoria og Daniel og derved være med til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse.

Den verdenskendte gruppe, Roxette, bliver efter otte år genforenet til bryllupsfesten, og brudeparret samt de mange gæster får muligheden for at høre kæmpehittet "The Look", som ifølge Svensk Damtidning også er Victorias favorit.

Også Benny Andersson fra ABBA byder ind med noget nyt og specielt komponeret til den særlige dag. Mange har håbet på, at gruppen måske ville finde sammen til denne begivenhed, men det bliver der ikke noget af.

Den svenske sangerinde Carola Häggskvist beriger ligeledes Victoria og Daniels dag med tonerne fra hendes blide stemme.

- Jeg skal synge, så det kan føles helt ind i knoglerne! Jeg føler mig meget ydmyg og beæret over denne hæderfulde opgave at få lov til at synge ved det kongelige bryllup, udtaler den svenske sangfugl til Svensk Damtidning og tilføjer:

Det er formentligt det største, jeg kommer til at opleve.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden