Her nyder prinsesse Madeleine og Chris kærligheden på bryllupsrejsen

Prinsesse Madeleine og Chris
Prinsesse Madeleine og Chris
Foto: AOP
Med minderne om et eventyrbryllup med i bagagen, er den nygifte prinsesse Madeleine og Chris taget på bryllupsrejse i et tropisk paradis.

Prinsesse Madeleine viste angiveligt ikke, hvor bryllupsrejsen skulle gå til. Det var Chris’ store hemmelighed – og overraskelse til sin smukke brud.

Under festlighederne i Stockholm sidste weekend, lykkedes det heller ikke for de mange prominente gæster at vriste hemmeligheden ud af Chris – ”It’s a big secret”, svarede han høfligt, men afværgende, når nogen spurgte om bryllupsrejsen.

Nu er det så ikke en hemmelighed længere – den svenske avis Expressen har nemlig fundet prinsessen og Chris i det eksotiske paradis Seychellerne midt i det Indiske Ocean.

Mange havde gættet på Caribien, men Chris valgte i stedet Seychellerne – en øgruppe bestående 118 af øer, hvoraf 50 er koraløer. Den tidligere britisk koloni, som opnåede uafhængighed i 1976, er kendt for sin magiske natur, og hvis vigtigste økonomiske aktiv er luksusturismen, skriver Expressen.

Da de ankom tidligere på ugen, blev de modtaget på det luksuriøse hotel, og siden har de været for sig selv. Parret nyder de skønne strande og lange svømmeture sammen, og om eftermiddagen daser de i skyggen og nyde en kølig øl, skriver Expressen. Der er tale om ren afslapning og nydelse.

Hotellet, som Madeleine og Chris har valgt, er det samme som prins William og Kate opholdt sig på under deres bryllupsrejse – også stjerneparret David og Victoria Beckham har boet i villaen, samt flere andre kendte rige mennesker, skriver avisen.

Hvornår parret vender hjem fra deres skønne bryllupsferie vides endnu ikke, og det svenske hof ønsker heller ikke at kommentere på nyheden – det er privat lyder det fra hoffet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden