Herligt klip: Prinsesse Estelle og familien rocker til Carola

Prinsesse Estelle og kronprinsesse Victoria. 

Prinsesse Estelle og kronprinsesse Victoria. 

Foto: Ritzau Scanpix
Niårige prinsesse Estelle var i hopla, da hun sammen med sin familie overværede en koncert med Grand Prix-legenden Carola.

“Åh Mickey, Mickey, hey Mickey du är helt okej”, lød det fra den svenske sangstjerne Carolas under åben himmel på Solliden, hvor den svenske kongelige familie blandt andre nød de sprøde toner mandag aften.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel havde deres niårige prinsesse Estelle med til koncert, og det var svært for den danseglade Estelle at sidde stille til musikken.

Også dronning Silvia, kong Carl Gustaf, prins Carl Philip og prinsesse Sofia deltog i herlighederne. Carl Philip og Sofias knap fire måneder gamle søn var også med til koncert.

Læs mere om det i linket herunder. 

Undervejs i koncerten rejste prinsesse Estelle sig og dansede med til tonerne af ”Mickey” fremført af Carola. Også prinsesse Estelles sidemænd, mor kronprinsesse Victoria og mormor dronning Silvia rockede med – mens morfar kong Carl Gustaf var tydeligt begejstret for musikken.

 

Det ses i en video, som mediet Svensk Dam har delt. Se det herlige klip af prinsesse Estelle, der danser, ved at klikke her.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden