I morgen går det løs: Hele kongefamilien fejrer med

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med deres børn, prinsesse Estelle og prins Oscar, samt kongeparret i 2018.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med deres børn, prinsesse Estelle og prins Oscar, samt kongeparret i 2018.

Foto: Anna-Lena Ahlström, Kungl.Hovstaterna
Kronprinsesse Victoria bliver onsdag fejret stort på Öland af både familien og svenskerne.

Kronprinsesse Victoria kan glæde sig til en festlig fejring på ferieøen Öland, når hun onsdag fylder 44 år.

Med til at hylde og forkæle kronprinsesse Victoria på hendes store dag er i år hele hendes nærmeste familie - Victorias mand, prins Daniel, og parrets børn, prinsesse Estelle, 9, og prins Oscar, 5, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, prins Carl Philip og prinsesse Sofia og deres tre børn, prins Alexander, 5, prins Gabriel, 3, og prins Julian på 3 måneder, samt prinsesse Madeleine og Chris O'Neill med deres tre børn, prinsesse Leonore, 7, prins Nicolas, 6, og prinsesse Adrienne, 3. 

Stort show

Ligesom sidste år sætter dog pandemien også i år en stopper for den store folkefest på Sollidens slott, hvor kronprinsesse Victoria plejer at modtage gratulationer og gaver fra tusindvis af fremmødte.

Til gengæld kan alle glæde sig til Victoriakoncerten om aftenen den 14. juli, der ligesom sidste år finder sted på Borgholms Slot og byder på et fantastisk show med svenske stjerner og uddelingen af Victoriaprisen. 

Blandt de optrædende er denne gang Benjamin Ingrosso, Sabina Ddumba og Mando Diao. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Flere kongelige gæster

Modsat sidste år, hvor det kun var kronprinsesseparret, prinsesse Estelle samt prins Carl Philip og prinsesse Sofia, der deltog, er ogå de andre voksne kongelige tilstede ved showet i år.

Også flere af de kongelige børn kan meget vel dukke op til fejringen om aftenen, men det plejer ikke at blive annonceret på forhånd.

Alle kan se med

Fødselsdagsshowet bliver sendt på SVT1 klokken 21.00 samme aften, så alle kan være med.

For prinsesse Madeleine er det noget helt særligt at være med, idet det er første gang i halvandet år at hun igen deltager i et officielt kongeligt arrangementet hjemme i Sverige. 

Prinsessen og hendes familie kunne ikke besøge Sverige hele sidste år på grund af pandemien. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden