Tirsdag, 26. januar 2021 - af Marianne Singer

Ikke muligt i Sverige: Derfor er Madeleine så lykkelig i USA

Prinsesse Madeleine. 
Prinsesse Madeleine. 
Foto: Ritzau Scanpix
For prinsesse Madeleine er lykken i USA sammen med sin mand og børn.

Sammen med sin mand, Chris O'Neill og deres børn flyttede prinsesse Madeleine i 2018 til solskinsstaten Florida, hvor de bosatte sig i Miami. 

Forinden havde parret boet i London, en kort periode i Sverige og i New York, hvor Madeleine og Chris i sin tid mødtes.

Madeleine og Chris i New York i 2012. 
Foto: Mega
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mere anonymt

Madeleine og Chris har selv tidligere hver især fortalt, hvorfor de har valgt at bo i udlandet og kan lide det.

Blandt andet forklarede prinsesse Madeleine i 2012, da hun havde boet to år i New York, under et seminar på Nasdaq-børsen, hvordan det var at have sin dagligdag i USA.

– Det er anderledes at bo og arbejde her. Fremfor alt er det mere anonymt. Det er skønt nogle gange. Her kan jeg tage ud på projektarbejde, og de har ingen anelse om, at jeg er prinsesse. De ved bare, at jeg hedder Madeleine Bernadotte og arbejder for Childhood. De møder mig som Madeleine og ikke som prinsesse. Det kan nemlig tage fokus fra barnet og det reelle problem. Nogle gange tager jeg prinsessekronen på og andre gange hatten på som repræsentant for Childhood, lød det fra Madeleine, der ikke på samme måde ville kunne være anonym hjemme i Sverige.

Passer sit arbejde

I 2015 var det så Chris O´Neill der fortalte, hvorfor parret på det tidspunkt havde valgt at flytte til London i stedet for at bo i Sverige. 

- Madeleine og jeg har besluttet, at vi skal bo i London, for at jeg skal kunne passe mit arbejde. Jeg vil ikke komme hjem til et tomt hotelværelse hver aften. Jeg vil komme hjem til min familie og spise middag sammen med dem. Alt andet er ikke vigtigt. Det er mig, som sætter mad på bordet. Jeg må allerførst tænke på vores lille familie, lød det dengang fra Chris O´Neill til Expressen, hvor han også understregede, at parret gerne ville bo i Sverige, hvis det kunne lade sig gøre med arbejdet. 

Nyder familielivet

Men uanset grunden til, at prinsesse Madeleine og Chris O'Neill nu har valgt at bo i Florida og især Madeleine sikkert ofte savner sin familie i Sverige, så er det tydeligt, at de trives i USA sammen med børnene, prinsesse Leonore, 6, prins Nicolas, 5, og prinsesse Adrienne, 2. 

Det kan man se på de søde familiebilleder, som prinsesse Madeleine har delt på sin Instagram-profil bare det seneste år. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden