2. maj. 2020
Af Trine Larsen

Jubel i det svenske kongehus: Familieforøgelse

Kronprinsesse Victoria med familie
Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstater/Royal Court of Sweden
Kronprinsesse Victoria og hendes familie, gemalen prins Daniel, prinsesse Estelle og prins Oscar jubler og er glade. Midt i Corona-isolationen har de nemlig budt et nyt familiemedlem velkommen. Se med her, hvor vi præsenterer ham for første gang.

Kronprinsesse Victoria og hendes familie har i disse dage fået noget ekstra at glædes over. Midt i Corona-isolationen er familien er nemlig blevet forøget med hvalpen, som de kalder, Rio.

Hvalpen, er en såkaldt designer-hund, en Cavapoo, der er en krydsning af en Cavallier King Charles og en puddel, ser allerede ud til at være faldet godt til og især børnene, prinsesse Estelle og prins Oscar er jublende glade for deres nye legekammerat. Rio har boet på Haga-slottet i en uge og ser allerede ud til at være faldet godt til.

Den nye kongelige kæledække er da heller ikke til at stå for og med sine bløde, cognac-farvede krøller, sorte øjne og sort snude er den allerede midtpunktet i familien.

Hvalpen Rio
Foto: HKH Kronprinsessan

Det er kronprinsesse Victoria der selv har taget billederne af den nye kongelige kæledække, der nok skal sprede glæde i familien, som allerede ser ud til at have taget den lille hjerteknuser til sig.

Kronprinsesse Victoria er vokset op med hunde, idet den svenske kongefamilie har haft adskillige hunde bl.a af racen labrador, som kongen har brugt til jagt, men nu har kronprinsfamilien fået deres egen hund, og dermed har børnene, Estelle,8, og prins Oscar,4, fået en ny bedste ven.

Læs mere om: