Lørdag, 19. februar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kæmpe opbakning til Victoria og Daniel efter skilsmisserygter

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Foto: Hanne Juul
Der er ingen tvivl om, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel har været ramt hårdt af de ubegrundede rygter, der har svirret om en forestående skilsmisse. Nu får de kæmpe støtte af deres landsmænd og -kvinder.

For Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel har det været rystende at opleve de massive rygter, der i flere kredse har svirret om deres tilsyneladende nært forestående skilsmisse.

Onde rygter om Victoria og Daniel

Rygterne har intet på sig, og kronprinsesseparret har helt ekstraordinært selv i dag været ude for at dementere de falske påstande og ubegrundede rygter.

På kongehusets Instagram-profil og Facebook kan man læse, hvordan kronprinsesseparret nu selv går ud og kommenterer på rygterne i en pressemeddelelse og fejer dem fuldstændig af bordet.

Alt sammen for at værne om familien.

Kronprinsesseparret har været gift siden 2010 og har to børn, prinsesse Estelle og prins Oscar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I er skønne sammen

På kongehusets digitale platforme vælter det ind med kommentarer og med stor opbakning til Victoria og Daniel efter de falske skilsmisserygter

– I er så skønne sammen, lyder det i en meget rammende kommentar, men andre skriver “I er fantastiske” og “flot at I går ud med en pressemeddelelse” samt “hvordan kan nogen tvivle på jeres kærlighed”.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden