1. jul. 2020
Af Marianne Singer

Keder sig på slottet: Se prinsesse Estelle få mor op af sofaen

Daniel og Victoria sammen med deres børn, prins Oscar og prinsesse Estelle. 
Daniel og Victoria sammen med deres børn, prins Oscar og prinsesse Estelle.
Foto: Anna-Lena Alhström/Kungl. Hovstaterna
I en ny super sød video, kronprinsesse Victoria og prins Daniel har delt gennem organisationen Generation Pep, ser man prinsesse Estelle få sin familie med på sjov hjemme på Haga slott.

- Det er så kedeligt! Kan vi ikke lave noget andet? lyder det fra otte-årige prinsesse Estelle, i en ny sød og sjov video, som organisationen Generation Pep, har delt på deres Instagram-profil.

Sammen med sine forældre, prins Daniel og kronprinsesse Victoria, og lillebror, prins Oscar, 4, sidder Estelle, hjemme i sofaen på Haga slott og bladrer i bøger.

Kommer med forslag

- Er du træt af at sidde her? spørger prins Daniel, hvilket prinsesse Estelle bekræfter med et:

- Ja, virkelig!

Derefter kommer prinsesse Estelle ivrigt med et forslag til, hvordan de allesammen kan få det meget sjovere.

Sjov leg

Prinsesse Estelle foreslår, at de sammen kigger på hjemmesiden Digifritids.se, der er en platform for skolebørn, hvor der er tips om alt fra bevægelseslege til bøger og mulighed for at vil tale med en voksen i trygge rammer.

Prinsesse Estelle og prins Oscar finder hurtigt frem til en sjov aktivitet, hvor man skal hoppe over og krybe under hinanden, og den er alle straks med på at prøve af.

I næste klip ser man så prins Daniel på gulvet med en storgrinende Oscar på ryggen og Estelle, der morer sig med at lave øvelsen, mens Victoria hepper på dem.

Et aktivt liv

Bag hjemmesiden Digifritids.se står Red Barnet og Generation Pep med støtte fra Radiohjälpen.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er initiativtagere til Generation Pep, der arbejder udfra en vision om at alle børn og unge i Sverige skal have mulighed og viljen til at leve et aktivt og sundt liv.

Se mere om den nye platform på følgende link: https://www.digifritids.se/

Læs mere om: