1. feb. 2016
Af Marianne Singer

Kong Carl Gustaf fiskede til et godt formål

kong carl gustaf
Kong Carl Gustaf.
Foto: AOP
Kronprinsesse Victoria overtog tronen i godt en uge, mens hendes far, kong Carl Gustaf, var i Mexico for at fiske store sportsfisk til forskningsformål.
Mens kronprinsesse Victoria i sidste uge vikarierede for sin far, kong Carl Gustaf, og havde travlt med forskellige kongelige opgaver i det kolde Sverige, opholdt kong Carl Gustaf sig langt væk i det eksotiske Mexico. Her besøgte kong Carl Gustaf den populære turistby Cabo San Lucas for at fiske den kendte fiskeart "Stribet Marlin". Med sig havde kong Carl Gustaf blandt andre instruktør og chefredaktør for det svenske fiskemagasin, Martin Falklind. LÆS MERE: Kong Carl Gustaf gav pris til dansker

Kong Carl Gustaf tilbage på job

Fiskeriet skete dog med forskning for øje, så fiskene blev registreret og derefter smidt i havet igen. På onsdag er kong Carl Gustaf atter på officielt job, når han først deltager i seminaret "The future of Leadership is Now" og senere på dagen er vært ved den årlige Representationsmiddag på det kongelige slot i Stockholm. Med til middagen er også kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Læs mere om: