3. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Kong Carl Gustaf og dronning Silvias gæst blev hentet i ambulance

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/4.04967604.jpg
Foto: AOP
Under kong Carl Gustafs fødselsdagsfest på slottet i Stockholm blev en af gæsterne hentet i ambulance.
Den store fødselsdagsmiddag for kong Carl Gustaf på slottet i Stockholm den 30. april blev afløst af et brag af en fest med dans og musik. Mors Dag gave: Køb 6 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter Kongeparret gik først hjem klokken lidt i seks om morgenen, og helt ind i de tidlige morgentimer var der trængsel på dansegulvet. Dagen derpå kunne den svenske avis Expressen berette, at en ambulance var kørt op til Slottsbacken. LÆS MERE: Kong Carl Gustafs festlige fødselsdag

Gæsten slog hovedet

Ambulancen kom for at hente en gæst, der var faldet og havde slået hovedet, og nu kan Svensk Damtidning afsløre hvem gæsten var. Der var tale om kongens gode ven, 75-årige Egon Zimmermann, der er tidligere olympisk mester i skisport.
https://imgix.billedbladet.dk/4.04244377.jpg
Kong Carl Gustaf og dronning Silvia til fest med deres gode venner, Egon Zimmermann og Charlotte Klingspor i 1981.
Foto: AOP
Han har været gift med dronning Silvias veninde, Charlotte Klingspor, og uheldet skete, da han dansede til nummeret ”I’m So Excited”.

Gæsten blev hentet

Her kom en af de andre gæster til at bumpe ind i ham, hvorefter Egon Zimmermann faldt bagover og slog hovedet. En ambulance blev straks tilkaldt, men efter et kort hospitalsophold og lægetjek var gæsten på fode igen.

Læs mere om: