Kong Carl Gustaf sætter sin Ferrari til salg

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf fotograferet ved prinsesse Leonores barnedåb den 8. juni 2014.

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf fotograferet ved prinsesse Leonores barnedåb den 8. juni 2014.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Nu kan du komme til at eje en af den svenske konges biler - hvis du vel at mærke har en velspækket tegnebog.

Hvis du er en bilelsker med et blødt hjerte for luksus, fart og et sporty look, så har du lige nu muligheden for at tilføje lidt royalt glans til din bilsamling.

Sveriges kong Carl Gustaf har nemlig sat en af sine luksusbiler til salg, og hvis du har råd, kan du blive den nye ejer af en ægte, kongelig Ferrari.

Kongens Ferrari 456 M GT er til salg på von Brauns Sportscars, vonBraun.com. Beskrivelsen lyder:

“Denne bil har en helt unik historie. Den præsenteres eksklusivt på vonBraun.com. Den har kun haft en tidligere ejer og er indkøbt personligt af von Braun fra Hans Majestæt i Sverige. Den sælges kun som beset. Etableret museum eller en seriøs samler ses helst som køber af bilen. Den har patina, som ikke bliver udbedret eller forbedret for at bevare det historiske intakt for kommende generationer.”

Prisen er sat til 700.000 svenske kroner, som svarer til cirka 562.380 danske kroner. Bilen er indregistreret i 1999 og har kørt cirka 95.000 kilometer.

Interesseret? Så tag et kig på bilen her.

De svenske kongelige lader til at være glade for hurtige biler — kong Carl Gustaf har tydeligvis givet sin passion videre til sin søn, prins Carl Philip, som er en dygtig racerkører.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden