20. apr. 2016
Af Marianne Singer

Kong Carl Gustafs søster udgiver bog om barndomsminder

kong carl gustaf
En meget ung kong Carl Gustaf med sin søster, prinsesse Christina.
Foto: AOP
I bogen "Dagar på Drottningholm", der udkommer onsdag, fortæller prinsesse Christina om de mange minder hun har om kongefamiliens hjem, Drottningholms slott.
Prins Carl Philip og prinsesse Sofias lille prins er det helt store samtaleemne i Sverige i dag. Men faktisk markerer også en anden svensk kongelig sig onsdag, idet kong Carl Gustafs storesøster, prinsesse Christina, denne dag udgiver bogen "Dagar på Drottningholm". I bogen fortæller prinsesse Christina om Drottningholms slott med udgangspunkt i historiske hændelser og egne personlige minder, skriver det svenske hof på hjemmesiden. LÆS MERE: Kong Carl Gustaf: Sådan føles det at blive 70 år

Kong Carl Gustaf bor på slottet

Kong Carl Gustaf er opvokset på Haga slott og Stockholms slott sammen med sine fire storesøstre og sin mor, prinsesse Sibylla. Siden 1981 har kong Carl Gustaf og dronning Silvia haft Drottningholms slott som deres private residens. Bogen indeholder unikke billeder fra det kongelige bibliotek, og prinsesse Christina fremhæver forskellige favorit-minder undervejs. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Handler om stærke kvinder

Det handler også om de stærke kvinder, der har sat deres aftryk på slottet. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Carl Otto Werkelid og udgivet af Bonnier Fakta.

Læs mere om: