Søndag, 21. november 2010 - af af Annelise Weimann

Kong Gustafs elskerinde står frem for første gang

Kong Carl Gustaf

Kong Carl Gustaf

Foto: Lars Laursen
For første gang står den svenske konges elskerinde frem og fortæller om sit godt et år lange, intime forhold til Carl Gustaf.

Dronning Silvia stod ikke parat med flag og blomster, da hendes mand, kong Carl Gustaf, i søndags vendte hjem til Stockholm efter en uges rejse i Kina.

For mens kongen var væk, stod hans elskerinde, sangeren Camilla Henemark, frem i den svenske avis Expressen og fortalte udførligt om den tid, hvor hun og kongen dannede par. Det foregik i 90'erne, da hun var en lysende stjerne i musikverdenen, og han var tiltrukket af den smukke, mørklødede kvinde med den store udstråling.

Det var ikke de fornemme middage, pengene eller miljøet, der tiltrak hende, for Camilla Henemark var selv millionær på det tidspunkt og kendte alverdens stjerner. Hun kunne simpelthen li' kongen og havde det festligt sammen med ham.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Egentlig havde Camilla Henemark besluttet ikke at udtale sig, for hun var sikker på, at kongen ville lægge låg på sagen og sige "Ingen kommentarer", når han blev spurgt om deres forhold. Men da kong Carl Gustaf i stedet sagde: "Det er så længe siden" og "Jeg har talt med min familie og med dronningen", besluttede hun at give sin version af deres affære.

Første gang, Camilla mødte kong Carl Gustaf, var til en privat middag.

- Vi talte om alt muligt. Han er spontan og nysgerrig. Og vil gerne høre om mange af de ting, han aldrig oplever ude i det virkelige liv, fordi han lever så beskyttet, som han gør, fortæller Camilla til Expressen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden