Kongehuset kommenterer: Derfor er Chris O'Neill ikke med til kronprinsesse Victorias fødselsdag

Foto: Hanne Juul og Keld Navntoft
Det svenske kongehuset kommenterer på prinsesse Madeleines mand, Chris O'Neills, fravær ved svigerinden kronprinsesse Victorias 45-års fødselsdag.

Kronprinsesse Victoria fylder i dag 45 år, og fejringen går ikke stille for sig. Først hyldes hun af familie og fremmødte gæster ved den svenske kongefamilies sommerslot Solliden på Öland, herefter kører hun og familien i karet til Borgholm Slot, hvor der traditionen tro er inviteret til Victoriakoncert. Men selvom Victoria er omgivet af sin nærmeste familie, er der dog en, der mangler. 

Lillesøster prinsesse Madeleine er nemlig ikke i selskab af sin mand, Chris O'Neill. 

Kommunikationschef ved det svenske hof Margaretha Thorgren siger til det svenske medie Expressen, at Chris O'Neill går glip af svigerindens fødselsdag, da han ikke opholder sig i Sverige for tiden. 

- Alle kommer på nær hr. Chris O'Neill som er på arbejde i USA i nogle uger, inden han vender tilbage (til Sverige, red.), lyder det fra Margaretha Thorgren. 

Kronprinsesse Victoria kommer heldigvis ikke til at mangle kærlighed på sin 45-års fødselsdag, hvor både kongeparret, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, prinsesse Madeleine samt hendes mand, prins Daniel, og deres to børn, prinsesse Estelle og prins Oscar, deltager i festlighederne på Öland. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden