Torsdag, 9. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kongelig ekspert om prinsessens beslutning: Til sidst blev det for meget for prinsesse Madeleine

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Ritzau/Scanpix
Efter mange år i Florida i USA flytter prinsesse Madeleine med mand og tre børn nu tilbage til Sverige. Det kan der være flere gode årsager til. Ifølge en af Sveriges mest respekterede kongelige eksperter er der dog en særlig grund, som springer i øjnene.

Prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill og deres tre børn flytter fra Florida i USA til Stockholm i Sverige, og der spekuleres nu i, hvorfor prinsessen har truffet denne store beslutning.

I Sverige er alle glade for, at Madeleine nu med familien kommer til Stockholm, så hun fylder mere i billedet efter de mange år i Florida, hvor der ofte er gået langt imellem, at prinsessen har markeret sig i officiel sammenhæng.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den royale ekspert Johan T. Lindwall, der er ansigtet udadtil på Svensk Damtidning, er ikke i tvivl om, hvad der er hovedårsagen til, at Madeleine nu vender hjem til Sverige.

Madeleine må have følt sig ensom

- Det er mildest talt en sensation, sagde Lindwall forleden, da han kommenterede nyheden om prinsesse Madeleines beslutning, og så forklarede han, at prinsessen må have følt sig ganske ensom og isoleret i Florida, fordi det meste af hendes nære omgangskreds bor i Sverige.

Det er i Sverige, den nære familie og alle de bedste veninder og venner er, og dem har prinsessen helt sikkert savnet.

Johan T. Lindwall mener, at det hele simpelthen med tiden blev for meget for Madeleine, der sammen med Chris O’Neill derfor besluttede at flytte til Sverige, hvor de også kan se frem til at få deres tre børn i en af de bedste skoler i Stockholm.

Det kan være, at de til børnene vælger skolen Campus Manilla, hvor kronprinsesse Victoria og prins Daniels børn prinsesse Estelle og prins Oscar allerede er elever.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden