Lørdag, 13. oktober 2012 — af af Jan Bergman

Kongens elskerinde Camilla Henemark - sådan fandt vi sammen

Camilla Henemark
Camilla Henemark
Foto: AOP
Hun blev hængt ud som kong Carl Gustafs elskerinde - nu udkommer Camilla Henemark selv med en bog der løfter sløret.

Da hun for to år siden blev hængt ud som svenskerkonges hemmelige elskerinde, kom det ikke kun bare bag på hele landet, men bestemt også på Camilla Henemark selv.

Med et blev hun den mest udskældte person, foruden kongen selv, forstås, i hele det ganske kongerige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun blev tildelt en hovedrolle i et spil der foregik for bag lukkede døre, beskyttet af kongens allernærmeste vennekreds, og med en ivrig presse der gjorde alt for at komme til bunds i den kongelige affære.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Chokket og presset oven på at blive hængt ud som kongens elskerinde, var mere end Henemark kunne klare, og for en tid ramte den helt store nedtur, med en tilværelse som både hjemløs og stærkt medicineret.

Camilla Henemark er nu fundet tilbage til en stabil tilværelse og er netop udkommet med sin egen erindringsbog "Farvel til det søde liv."

I bogen kommer hun selv ind på tiden med kongen, og bekræfter i nogen grad, at de ved flere lejligheder var intime.

Mødtes første gang i 1998

Parret mødtes første gang til en julefrokost hos en fælles ven i 1998, men det var først flere måneder senere, at der "skete noget" mellem Camilla og kong Carl Gustaf, da de igen mødtes privat på en restaurant.

I erindringsbogen fortæller Henemark, hvordan hun og kongen sad ved siden af hinanden på en bænk uden ryglæn. På et tidspunkt falder parret bagover, tumler lidt fnisende rundt og så er det kongen kysser hende.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kongen charmerede hende

Camilla Henemark blev helt besnæret af kongens charme og søde tilkendegivelser over for hende, og herefter sås de flere gange. Aldrig på hendes opfordring, men altid efter ønske fra kongen og gennem hans vennekreds, forklarer hun i bogen, ifølge expressen.se.

Bogen "Farvel til det søde liv" handler ikke kun om bekendtskabet til kongen, men Henemark fortæller, at det ville være mærkeligt, ikke at have det med i sin erindringsbog.

- Men denne episode har påvirket mit liv så meget i de senere år, at det ville være mærkeligt, hvis jeg ikke fortalte min version. Jeg bliver ikke fri for alle spørgsmålene, men dette er det sidste jeg kommer til at sige om den sag. Jeg vender bladet nu.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden