Mandag, 14. marts 2016 — af Juliane Olsen

Kronprinsesse Victoria afbryder barsel på fars fødselsdag

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Efter fødslen af prins Oscar planlægger kronprinsesse Victoria at holde fri de næste måneder, men der er én begivenhed, som hun har valgt at afbryde barslen for.
Lige nu nyder 38-årige kronprinsesse Victoria barslen med sit andet barn, prins Oscar, der blev født den 2. marts. De næste måneder står i babyens tegn, men der er alligevel én begivenhed, som kronprinsessen har valgt at prioritere. Kong Carl Gustaf fylder 70 år den 30. april, og her er det fastlagt, at kronprinsesse Victoria vil deltage ifølge Svensk Damtidning. LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel: Det hedder vores lille prins

Kronprinsesse Victoria afbrød barsel

Da kronprinsesse Victoria blev mor til prinsesse Estelle i 2012, var hun på barselsorlov i et godt stykke tid. Hun optrådte dog ved nogle enkelte lejligheder blot få uger sin nedkomst, blandt andet for at møde prins Charles og hertuginde Camilla under deres besøg i Stockholm. På det tidspunkt var prinsesse Estelle knap fire uger gammel, men denne gang er kronprinsessens kalender ryddet i endnu længere tid.

Kronprinsesse Victoria nyder sønnen

Det ser ud til, at kronprinsesse Victoria virkelig har valgt at nyde tiden med sin nyfødte søn i fulde drag. Dog er faderens runde fødselsdag en prioritet, som hun vælger at holde fast i, og hun deltager her ligesom den øvrige kongelige familie. Fejringen af kong Carl Gustafs 70-års dag vil finde sted over fem dage, og et par af dagene vil være med kronprinsesse Victorias deltagelse. Det samme gælder prinsesse Sofia, der på det tidspunkt højst sandsynligt er blevet mor til sit første barn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden