Lørdag, 28. oktober 2017 - af Juliane Olsen

Kronprinsesse Victoria besøgte børnehospital

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: AOP
I forbindelse med en navngivningsceremoni besøgte kronprinsesse Victoria Børne- og ungdomsafdelingen på Universitetshospitalet i svensk by.

Den 40-årige kronprinsesse Victoria besøgte torsdag Børne- og ungdomshospitalet ved Universitetshospitalet i den svenske by Linköping.

Hospitalet kommer ifølge Svensk Damtidning til at hedde "H.K.H. Kronprinsesse Victorias børne- og ungdomshospital".

- Det er en stor ære for universitetshospitalet at få lov at bruge kronprinsesse Victorias navn, siger vice- og regiondirektør for Region Östergötland Ditte Pehrsson Lindell.

Kronprinsesse Victoria genbrugte sæt

Navnet styrker i hendes optik børneplejen og dets vigtige rolle indenfor Universitetssygehuset, og ved navngivelsen ankom kronprinsessen i et smukt sæt.

Det var det samme sæt, hun bar under en officiel opgave i Malmø for nogle uger siden, hvor den havblå beklædning passede fortrinligt ind.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her tilbragte kronprinsesse Victoria hele dagen i prins Oscars hertugdømme Skåne, efter hun ankom til bydelen Hyllie lidt udenfor Malmø.

Jakken var af svensk design

Her deltog Hendes Kongelige Højhed i konferencen Life Below Water, og meget passende var hun altså klædt i blå i forbindelse med en dag i havets tegn.

Den smukke jakke i trench-stil er fra svenske Rodebjer, og modellen med dobbeltlukning fortil hedder Zoe.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Prisen er 2700 kroner, og kronprinsesse Victoria bar den altså igen i forbindelse med sin tredje landskabsvandring i Östergötland.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden