28. okt. 2017
Af Juliane Olsen

Kronprinsesse Victoria besøgte børnehospital

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: AOP
I forbindelse med en navngivningsceremoni besøgte kronprinsesse Victoria Børne- og ungdomsafdelingen på Universitetshospitalet i svensk by.

Den 40-årige kronprinsesse Victoria besøgte torsdag Børne- og ungdomshospitalet ved Universitetshospitalet i den svenske by Linköping.

Hospitalet kommer ifølge Svensk Damtidning til at hedde "H.K.H. Kronprinsesse Victorias børne- og ungdomshospital".

- Det er en stor ære for universitetshospitalet at få lov at bruge kronprinsesse Victorias navn, siger vice- og regiondirektør for Region Östergötland Ditte Pehrsson Lindell.

Kronprinsesse Victoria genbrugte sæt

Navnet styrker i hendes optik børneplejen og dets vigtige rolle indenfor Universitetssygehuset, og ved navngivelsen ankom kronprinsessen i et smukt sæt.

Det var det samme sæt, hun bar under en officiel opgave i Malmø for nogle uger siden, hvor den havblå beklædning passede fortrinligt ind.

Her tilbragte kronprinsesse Victoria hele dagen i prins Oscars hertugdømme Skåne, efter hun ankom til bydelen Hyllie lidt udenfor Malmø.

Jakken var af svensk design

Her deltog Hendes Kongelige Højhed i konferencen Life Below Water, og meget passende var hun altså klædt i blå i forbindelse med en dag i havets tegn.

Den smukke jakke i trench-stil er fra svenske Rodebjer, og modellen med dobbeltlukning fortil hedder Zoe.

Prisen er 2700 kroner, og kronprinsesse Victoria bar den altså igen i forbindelse med sin tredje landskabsvandring i Östergötland.

Læs mere om: