Søndag, 30. september 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria besøgte lillesøster i Florida

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I forbindelse med sine travle arbejdsdage i USA, nåede Sveriges kronprinsesse Victoria alligevel at besøge sin lillesøster; prinsesse Madeleine, i solskinsstaten Florida.

Sveriges kronprinsesse Victorias var, ligesom vores egen kronprinsesse Mary, for nylig i New York i USA for at deltage i vigtige møder i FN-hovedkvarteret.

I forbindelse med arbejdsturen til New York nåede kronprinsesse Victoria ifølge mediet Svensk Damtidning også at være på et lynbesøg til Miami i Florida, hvor hendes lillesøster, prinsesse Madeleine, bor med sin mand Chris O’Neill og parrets tre børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsessens dejlige Miami-besøg

Madeleines nye hjem i Miami i Florida ligger bare to timers flyrejse fra New York, og det var første gang, at kronprinsesse Victoria fik mulighed for at se sin søsters lækre bolig.

For Victoria var det helt sikkert også fint at få muligheden for at møde sine niecer prinsesse Leonore, 4, og prinsesse Adrienne på knap seks måneder samt nevøen prins Nicolas, 3.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

BILLED-BLADET mødte Victoria og Mary i USA

BILLED-BLADETs hofreporter, Marianne Singer, og fotograf Martin Høien havde fornøjelsen af at møde de to kongelige profiler i New York.

Husk, at du i denne uges udgave af BILLED-BLADET kan nyde de helt nye billeder og læse alt om kronprinsesse Victoria og kronprinsesse Marys dage i New York.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden