Søndag, 14. januar 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria er blevet syg: Aflyser opgave med sin far

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: All Over
Sveriges kronprinsesse skulle for første gang have været med kong Carl Gustaf på en helt speciel, officiel opgave i dag, men hun har meldt afbud på grund af forkølelse.

Mange svenskere havde glædet sig til at opleve kong Carl Gustaf og hans ældste datter kronprinsesse Victoria sammen på officiel opgave i dag, søndag 14. januar i forbindelse med åbningen af en national konference om sikkerhed . Det er ikke så ofte, at kongen og hans datter på denne måde er på opgave sammen. Desværre blev det royale samarbejde denne dag ikke til noget. På grund af sygdom har kronprinsesse Victoria meldt afbud. Det fortæller Ulrika Näsholm fra kongehusets informationsafdeling ifølge den svenske avis Expressen.

 

Victoria er ramt af forkølelse

Kronprinsessen og kongen skulle have deltaget i ”Folk & Försvars rikskonferens” i dag den 14. januar og i morgen, mandag. Det skulle have været Victorias debut ved den årlige konference, da det normalt kun er kongen, der deltager som repræsentant for kongehuset. Derfor er det også ekstra ærgerligt med afbuddet på grund af en sygdom, som de fleste rammes af i løbet af vinteren. - Kronprinsessen er ramt af en kraftig forkølelse og er tvunget til at melde afbud til ”Folk & Försvar”, siger Ulrika Näsholm fra den royale informationsafdeling.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden