Lørdag, 15. juli 2017 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Victoria fejrede videre i sit sommerparadis

Kronprinsesse Victoria.
Kronprinsesse Victoria.
Foto: Keld Navntoft
Efter nogle dejlige timer i Stockholm fortsatte kronprinsesse Victoria sin 40-års fest i det, hun selv kalder sit sommerparadis - Öland.

Humøret var som altid højt på første række, da kronprinsesse Victoria traditionen tro overværede "Victoriadagen"-showet på Öland sammen med sin familie.

Sammen med prins Daniel og deres fem-årige datter Estelle, kong Carl Gustaf, dronning Silvia, prins Carl Philip, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill nød kronprinsesse Victoria en dejlig aften på Borgholm Idrætsplads med optrædener af kendte, svenske navne som Jill Johnson og Magnus Uggla samt den norske popduo Marcus & Martinus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Personlig tale 

Undervejs uddelte kronprinsesse Victoria årets Victoriastipendium, der i år gik til cyklisten Jenny Rissveds.

I den anledning holdt kronprinsesse Victoria en meget personlig tale, hvor hun blandt andet fortalte om sit forhold til den naturskønne ø, hvor kongefamilien hver sommer nyder deres ferie. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Føler sig hjemme 

- For mig har Öland altid været et sommerparadis. For min familie har det været det i mange generationer. En stor tak til alle ölændere, der får os til at føle os hjemme her, lød det blandt andet fra kronprinsesse Victoria.  

Tidligere på dagen havde kronprinsesse Victoria fejret sin 40-års dag i Stockholm med en højtidelig taksigelsesgudstjeneste og en dejlig karettur gennem byen.

BILLED-BLADET er naturligvis på pletten ved hele den store fejring af kronprinsesse Victoria - følg med på billedbladet.dk og se de mange skønne billeder fra hele 40-års fejringen i Sverige i det kommende nummer af BILLED-BLADET.

DIN GUIDE: Sådan følger du med i fejringen af kronprinsesse Victoria

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden