15. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria: Fik særlig gave fra dronning Ingrid

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
På torsdag er kronprinsesse Victoria stjernen i et af Sveriges mest populære TV-programmer. Victoria skal blandt andet fortælle om en særlig gave, hun i sin tid fik af Danmarks dronning Ingrid.

Svenske TV-seere og alle danske, som har adgang til svenske kanaler, kan godt begynde at glæde sig til et helt særligt program på torsdag. Kronprinsesse Victoria medvirker nemlig i det populære program ”Antikrundan”, og hun får besøg på Haga Slott af værterne Knut Kutsson og Rickard Thunér.

”Antikrunden” fylder 30 år, og i den anledning kigger eksperterne nærmere på et par smukke sager hjemme hos Victoria. Blandt andet en gave fra Danmarks dronning Ingrid.

Kronprinsesse Victoria ser populært program

– Ser kronprinsessen og familien ”Antikrundan”, spørger eksperten Rickard Thunér i løbet af udsendelsen, og Victoria svarer venligt.

– Ja, det gør jeg! Jeg synes, at det er et utroligt herligt program, og man lærer sig jo altid en masse, lyder det fra kronprinsessen.

Smuk gave fra dronning Ingrid

I programmet fokuseres der på en helt speciel gave, som Victoria viser frem. En lille fin sølvdåse, hun på sin 18-års fødselsdag fik af Danmarks dronning Ingrid.

Den smukt formede dåse havde dronning Ingrid i sin tid fået af prins Gustaf Adolf og prinsesse Sibylla, efter hun havde hjulpet dem med at indrette sig på Haga Slott.

Eksperter og Victoria rørt

Eksperterne bliver utroligt berørte af Victorias historie, og også kronprinsessen selv er rørt, da hun viser dronning Ingrids gave med en helt personlig indgravering frem i programmet ”Antikrundan”, som vises på SVT1 på torsdag klokken 20.00.

I udsendelsen kalder kronprinsesse Victoria Danmarks dronning Ingrid for faster Ingrid, da hun er nuværende kong Carl Gustafs faster.

Læs mere om: