Kronprinsesse Victoria glad for besøg fra Danmark

Kronprinsesse Victoria og BILLED-BLADETs udsendte, hofreporter Marianne Singer.

Kronprinsesse Victoria og BILLED-BLADETs udsendte, hofreporter Marianne Singer.

Foto: Lars H. Laursen
BILLED-BLADETs udsendte hofreporter Marianne Singer fik kronprinsesse Victoria til at smile, da kronprinsessen fik øje på danskeren i menneskemængden.

Når kronprinsesse Victoria bliver fejret på sin fødselsdag, sker det traditionen tro ved Solliden Slott med masser af fremmødte gratulanter.

Således også i år.

Kronprinsesse Victoria kom på fødselsdagen ud fra slottet klokken 14 sammen med sine forældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, manden prins Daniel og børnene, prinsesse Estelle og prins Oscar, og mødte de mange, glade mennesker, der var mødt frem for at ønske tillykke.

Blandt dem stod BILLED-BLADETs hofreporter Marianne Singer, der fik et stort smil med på vejen fra den svenske kronprinsesse.

- Jamen, hallo til Danmark, lød det glad fra kronprinsessen, der også stillede op til en selfie med den danske gæst.

Marianne Singer har fulgt kronprinsessen og den svenske kongefamilie i flere år og har, ud over Victoriadagen, som kronprinsessens fødselsdag kaldes, været reporter ved flere store svenske begivenheder, som for eksempel prins Oscars dåb, prins Carl Philips bryllup med prinsesse Sofia og kronprinsesse Victorias 40-års fødselsdag. 

Læs om Victoriadagen, der ud over fejringen på Solliden Slott også bød på fødselsdagskoncert på Borgholm, i BILLED-BLADET nr. 29, der er i butikkerne til og med onsdag d. 24. juli.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden