21. apr. 2016
Af Marianne Singer

Kronprinsesse Victoria glæder sig over sin nyfødte nevø

Kronprinsesse Victoria
Prins Daniel og kronprinsesse Victoria.
Foto: AOP
Kronprinsesse Victoria, der selv blev mor igen for nylig, sender varme hilsner til de nybagte forældre, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, sammen med prins Daniel.
Det strømmer ind med hilsner og gratulationer til de nybagte forældre, prins Carl Philip og prinsesse Sofia. Også den svenske kongefamilie har lagt varme lykønskninger ud på hoffets hjemmeside til prins Carl Philip og prinsesse Sofia, som tirsdag aften bød deres førstfødte velkommen til verden. Prins Carl Philips storesøster, kronprinsesse Victoria, sender sammen med sin mand, prins Daniel, kærlige tanker til prins Carl Philip og prinsesse Sofia. - Vi ønsker Carl Philip og Sofia en vidunderlig første tid sammen med deres nyfødte søn, og vi glæder os sammen med de nybagte forældre. LÆS MERE: Se kronprinsesse Victoria i glamourøs ventekjole

Også hilsner fra prinsesse Madeleine

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er selv nybagte forældre til prins Oscar, som blev født den 2. marts på Karolinska Universitetshospital i Solna. Blandt gratulanterne er også prinsesse Madeleine og hendes mand, Chris O'Neill. - Det er en stor glæde at byde det nye familiemedlem velkommen, og vi gratulerer Carl Philip og Sofia med at være blevet forældre.

Glade bedsteforældre

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia ønsker de nybagte forældre alt godt. - Vi er glade på orins Carl Philip og prinsesse Sofias vegne og lykkelige over at blive farfar og farmor. Vi ønsker de nybagte forældre en dejlig tid i fred og ro sammen med deres søn. Også fra prinsesse Sofias familie var der søde ord. Således skriver prinsesse Sofias forældre, Marie og Erik Hellqvist, som er blevet bedsteforældre for første gang, følgende: - Vi føler en stor glæde i dag, hvor prins Carl Philip og vores datter Sofia har fået deres første barn. Det er et længe ventet barnebarn, og vi er både meget stolte og lykkelige. Vi ønsker dem al lykke med det nye familiemedlem, og vi vil støtte og hjælpte til som morfar og mormor. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Hilsen fra prinsesse Sofias søstre

Sidst men ikke mindst udtrykker prinsesse Sofias søstre, Lina Hellqvist og Sara Hellqvist, deres henrykkelse over det nye familiemedlem. - Det er med stor glæde og kærlighed, at vi byder et nyt, lille familiemedlem velkommen. Vi har set frem til at blive mostre, og det bliver spændende at lære vores nevø at kende. Vi ønsker den nybagte familie al lykke!

Læs mere om: