Onsdag, 28. december 2016 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria gør status: Det har været et fantastisk år

Foto: Splash News
Den kongelige familie i Sverige har haft mange gode oplevelser i år. Kronprinsesse Victoria fortæller blandt andet om sine børn Oscar og Estelle i aften, når SVT1 blænder op for "Året med kongefamilien".

Svensk TV har været på besøg på Haga Slott for blandt andre at møde kronprinsesse Victoria i forbindelse med optagelserne til et af årets traditionelt mest sete TV-programmer i Sverige.

I "Året med kongefamilien" på SVT1 i aften klokken 20 kan man blandt andet opleve kronprinsessen sætte ord på et fantastisk 2016. Et år hun synes har været ret vildt.

Fantastisk at opleve Oscar

- At få en søn, et barn mere. Og at have haft muligheden for at give Estelle en bror. Det har været fantastisk at opleve lille Oscar, siger Victoria i udsendelsen og fortsætter. - Han er jo snart et år, så der sker meget i den lille krop. Det er en fantastisk gave at få muligheden for at følge et lille barn så tæt og se hans udvikling, kommer det fra kronprinsessen, der også afslører, hvor sød Estelle, fire år, er ved sin skønne lillebror på 10 måneder.

SE BILLEDERNE: Så flot var prinsesse Madeleine i 2016

Estelle er dygtig

- Hun er en meget dygtig storesøster! Utrolig varm og inkluderende - og hun er tålmodig. Så hun er vældig sød ved Oscar, siger Victoria og kommer så ind på, at hun og Estelle får sværere og sværere ved at få noget på krogen, når de fisker i Østersøen. Miljøproblemer er noget, der optager Victoria, og det taler hun faktisk med sin datter om.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Victorias flotte outfits fra 2016

- Det kan allerede nu lade sig gøre at tale med Estelle om, at fiskene i havet faktisk ikke har det så godt.

Kongen dykkede med hajer

Apropos fisk og fisketur kommer seerne i aften også med til Mexico i selskab med kong Carl Gustaf. Kongen var i år på en privat fisketur i farvandet ud for San Lucas. I den forbindelse snorklede han med hajer og kom også i nærkontakt med et par søløver.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden