Kronprinsesse Victoria i forårshumør: På vandretur rundt i Sverige

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: All Over
Kronprinsesse Victoria vil gerne vise, hvor smukt Sverige er - og hvor meget man kan opleve lige uden for sin egen dør.

Det er et sikkert tegn på forår, når kronprinsesse Victoria tager vandreskoene på og begiver sig ud i sit smukke land på den årlige "forårsvandring". Det er efterhånden en tradition, at kronprinsesse Victoria på denne måde kommer rundt til skønne steder i Sverige - både for selv at opleve dem og få kontakt med de lokale - samt at skabe opmærksomhed om, hvor meget man kan opleve lige udenfor sin egen dør,

Hverken dyrt eller besværligt

Første stop på årets vandring var Blekinge i det sydlige Sverige - og på det svenske kongehus's hjemmeside fortæller kronprinsesse Victoria:

- I Sverige kan man opleve nye ting - præcis lige dér, hvor man bor. Det er faktisk bare at åbne døren. Det behøver hverken være besværligt eller dyrt.

På turen til   Ronneby i  Blekinge var hun afslappet klædt i jeans og fornuftige sko - så hun kunne klare både det åbne terræn og byvandringen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprinsessen blev mødt af flere tusinde lokale i alle aldre på torvet i Ronneby - og senere gik turen videre til Brunnparken, hvor kronprinsesse Victoria bl.a. så på agility.

Kronprinsesse Victoria
Foto: All Over

Kronprinsesse Victoria

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden