27. maj. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria lykkelig efter dejlig dåb

Kronprinsesse Victoria.
Kronprinsesse Victoria.
Foto: AOP
Det var en særdeles glad og tilfreds kronprinsesse Victoria, der forlod slottskyrkan efter prins Oscars vel overståede dåb.

Prins Oscars dåb i slottskyrkan er vel overstået, og det er naturligvis en stor glæde for især de stolte forældre kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Det lykkedes for en reporter fra ugebladet Svensk Damtidning at få talt kort med kronprinsesse Victoria, da hun med sin mand prins Daniel og dåbsbarnet var på vej ud af slottskyrkan via Sødra Valvet. Det var ifølge reporter Anna von Koch en meget rørt kronprinsesse, der passerede pressen.

Tak fra kronprinsessen

– Jeg er utroligt lykkelig, Tak, sagde Victoria til pressens udsendte.

Og der er da besemt også meget at være glad for i den konfgelige familie. Selve dåbsritualet forløb helt efter planen. Blandt andet fadderne kronprins Frederik og kronprinsesse Mette-Marit gjorde med deres oplæsning fra Biblen en god figur under ceremonien.

Prins Oscar og prinsesse Estelle leverede varen

Dåbsbarnet Oscar opførte sig også eksemplarisk. Og for Victoria og Daniel må det også have været rart, at deres ældste datter prinsesse Estelle sædvanen tro leverede varen og var skøn både før, under og efter dåben.

Læs mere om: