3. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria må undvære syg prins Daniel

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Aller Foto
Sveriges kronprinsesse Victoria har de seneste dage været alene på officielle opgaver. Hun skulle ellers have været på job i selskab med sin mand prins Daniel.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel skulle sammen i officiel sammenhæng have besøgt Lycksele i onsdags, men kronprinsessen måtte tage alene af sted.

Victoria måtte af sted uden Daniel

Prins Daniel har været syg, og han valgte derfor at blive væk fra besøget, og så måtte Victoria klare sig selv på den officielle opgave for kongehuset.

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria
Prins Daniel og kronprinsesse Victoria
Foto: Hanne Juul

– Prins Daniel har en lettere forkølelse, sagde kongehusets kommunikationschef Margareta Thorgren forleden til Expressen om sagen, og hun fortsatte.

– Af respekt for deltagerne, og den situation, vi er i, så takkede prins Daniel nej, lød det fra Thorgren.

Var stadig lidt sløj

Prins Daniel måtte også undvære torsdagens besøg sammen med Victoria i i Umeå og Skellefteå, da han stadig var lidt sløj.

Da det blot er en let forkølelse, Daniel er ramt af, bør prinsen mandag være klar til den næste af sine officielle opgaver.

Testet for corona

Kronprinsesseparret er blevet corona-vaccineret to gange, men alligevel blev de for en sikkerheds skyld testet for corona, da forkølelsen ramte flere i familien hjemme på Haga Slot.

Ifølge kongehusets kommunikationschef Margareta Thorgren har både prinsesse Estelle og prins Oscar været forkølede tidligere på ugen.

Læs mere om: