Kronprinsesse Victoria med til kongelig fest i Norge

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria. 

Foto: Lars H. Laursen

Den svenske kronprinsesse Victoria er sidst i august med til at fejre sit gudbarn, norske prinsesse Ingrid Alexandra, når hun skal konfirmeres i Oslo.

Tirsdag, 13. august 2019 - af Marianne Singer

Der venter prinsesse Ingrid Alexandra, 15, en dejlig familiefest, når hun lørdag den 31. august skal konfirmeres i Slotskapellet på det kongelige slot i Oslo. 

Blandt de mange gæster på den store og særlige dag er udover den nærmeste familie også svenske kronprinsesse Victoria, ifølge det svenske kongehus' kalender. 

Victoria gudmor til prinsessen 

Kronprinsesse Victoria har en tæt forbindelse til prinsesse Ingrid Alexandras forældre, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, og stod fadder for prinsessen, da hun blev døbt i slotskapellet den 17. april 2004. 

Ifølge Svensk DAMtidning er kronprinsesse Victoria gudmor til i alt 18 børn, deriblandt også kronprins Frederik og kronprinsesse Marys søn, prins Christian.

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!

Den tætte forbindelse mellem det svenske og norske kongehus understreges yderligere af, at kronprins Haakon er gudfar til prinsesse Estelle og kronprinsesse Mette-Marit er gudmor til prins Oscar.