24. aug. 2021
Af Lene Skriver Bak

Kronprinsesse Victoria og børnene sender rørende hilsen hjemme fra Haga

Kronprinsesse Victoria.
Kronprinsesse Victoria.
Arkivfoto: Mega
Kronprinsesse Victoria sender sammen med prinsesse Estelle og prins Oscar en helt særlig hilsen til de svenske deltagere ved Para-OL.

Kronprinsesse Victoria og hendes to børn, 9-årige prinsesse Estelle og 5-årige prins Oscar, har via de sociale medier sendt en særlig hilsen til en udvalgt flok svenskere.

Den kongelige trio sender nemlig alle deres gode ønsker og al den heppen, de kan, til de svenske atleter, der deltager i De Paralympiske Lege, der finder sted i Tokyo i Japan.

På det svenske kongehus' instagramprofil skriver kronprinsesse Victoria følgende:

"I dag begynder de paralympiske sommerlege i Japan, og jeg vil sende mine varmeste ønsker om medgang til hele det svenske hold.

Når I nu begynder jagten på jeres medaljer, skal I vide, at vi er mange herhjemme, der hepper på jer og føler os stolte over, at I repræsenterer vores land.

Kom så Sverige!"

Den rørende tekst er ledsaget af et billede af kronprinsesse med hendes to børn, der begge har svenske flag i hænderne.

På billedet, der er taget i slotsparken ved Haga Slot, hvor kronprinsessen bor med børnene og sin mand, prins Daniel, er de tre afslappet klædt i jeans og t-shirt.

Kronprinsessen og prinsesse Estelle bærer begge en hvid t-shirt med det svenske flag med bogstaverne SWE henover, og prinsesse Estelle har bare tæer, ligesom hun har et par solbriller med svensk flag over glassene i håret.

Læs mere om: