Kronprinsesse Victoria og børnene støttede prins Daniel

Foto: All Over
I Hagaparken hyggede Sveriges kronprinsesse Victoria sig med prins Daniel og deres børn prinsesse Estelle og prins Oscar i forbindelse med et helt specielt arrangement.

Kronprinsesse Victoria sørgede for at være med til at trække ekstra opmærksomhed til et særligt arrangement, som hendes mand prins Daniel stod bag.

Også det svenske kronprinsessepars to børn prinsesse Estelle, fem år, og prins Oscar, et år, kastede på afslappet vis glans over den royale idrætsdag i Hagaparken lige i nærheden af kronprinsessefamiliens privatadresse på Haga Slott udenfor Stockholm.

Kæmpe sportsfest ved Victoria og Daniels slot

Den såkaldte "Idrottens dag" i Hagaparken er et initiativ, som sportsglade prins Daniel er en af hovedkræfterne bag, og som har en stor betydning for ham. Begivenheden er stablet på benene for at få børn til at dyrke mere idræt på en uhøjtidelig og uformel måde.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Arrangementet havde tiltrukket mange familier, og der var børn i mange aldre i aktion i de mange forskellige sportsgrene, man kunne forsøge sig med. Der blev blandt andet både spillet fodbold og løbet stafet. I alt var 50 sportsgrene repræsenteret.

Prinsessen på isen

Den hyggelige familiebegivenhed fik lige et ekstra royalt pift, da kronprinsesse Victoria og børnene Estelle og Oscar altså uanmeldt dukkede op for at støtte prins Daniel og for at være lidt med i sportlegene.

Prinsesse Estelle forsøgte sig som ishockeyspiller, hvilket fik hendes lillebror til at gøre store øjne. Prinsesseng så fin ud, da hun udrustet med skøjter, hjelm og stav gled ud på en i dagens anledning anlagt is-bane.

Estelle er i det hele taget meget glad for ishockey, tennis, håndbold  og fodbold, og hun har ved flere lejligheder været ude at se store kampe sammen med sin mor og far. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden