Fredag, 6. august 2010 - af af Jan Bergman

Kronprinsesse Victoria og Daniel fortsætter hvedebrødsdagene

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
kronprinsse Victoria og prins Daniel nyder kærligheden og fridagene efter hjemkomsten til Sverige.

Det svenske kronprinsessepar kom godt nok hjem fra deres bryllupsrejse i udlandet sidste søndag, men det betyder ikke nødvendigvis, at hvedebrødsdagene er slut for Victoria og Daniel.

I fem uger nød kronprinsesse Victoria og hendes gemal prins Daniel hinandens selskab i udlandet, før de endelig vendte hjem til Stockholm.

Kærligheden stortrives for det nygifte par, der efter hjemkomsten nyder dagene med afslapning og familiebesøg, både blandt de kongelige og hos Westling-familien.

Den svenske avis Expressen skriver, at parret smuttede en tur på golfbanen ved Bollnäs Golfklubb, hvor Victoria agerede caddie for sin prins.

Herefter blev parret, ifølge avisen, inviteret på frokost hos Daniels forældre, Olle og Ewa, der har hus ikke så langt derfra.

Selvom Victorias kalender er ryddet for al officiel aktivitet, kan parret godt have travlt, og Victoria og Daniel bruger da også tiden flittigt.

Samme dag gik turen videre til Victorias elskede Solliden på Öland til det traditionelle krebsegilde hos Daniels svigerforældre, kongen og dronningen.

Parrets første officielle arrangement efter brylluppet finder sted den 21. august, hvor kongehuset fejrer 200-året for tronfølgervalget på Örebro slott, Örebro.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden