Tirsdag, 16. januar 2018 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Victoria og Daniel inviterer William og Kate hjem på slottet

Kronprinsesse Victoria

Hertuginde Catherine, prins William, kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 

Foto: AOP/Fotomontage
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er med som veloplagte værter, når prins William og hertuginde Catherine sidst i januar er på officielt besøg i Sverige.

Der venter prins William og gravide hertuginde Catherine et forrygende og tætpakket program, når de sidst i januar indleder deres officielle Skandinavientur i Sverige med kong Carl Gustaf og dronning Silvia samt kronprinsesse Victoria og prins Daniel som værter. 

Besøget i Stockholm begynder tirsdag den 30. januar på hyggelig vis med en frokost på det kongelige slot med kong Carl Gustaf og dronning Silvia som værter.

Kronprinsesse Victoria spadserer gennem gaderne

Derefter kan royale fans glæde sig over at kunne komme helt tæt på både kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt prins William og hertuginde Catherine, når de spadserer fra slottet til Stortorget i Stockholms historiske bydel Gamla Stan.

Her kommer de populære kongelige helt sikkert til at skabe jubel med deres såkaldte "walkabout", hvor de hilser på folk, der har stillet sig op på torvet.

Følges med kronprinsesse Victoria og prins Daniel 

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er ved prins William og hertuginde Catherines side under mange af de følgende programpunkter. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Og som noget helt særligt inviterer kronprinsesse Victoria og prins Daniel også det britiske prinsepar hjem til sig på Haga slot. 

Her vil prins William og hertuginde Catherine med stor sandsynlighed møde kronprinsesseparrets bedårende børn, prinsesse Estelle på knap seks år og prins Oscar, 1. 

Møder svenske stjerner

De to kongelige powerpar skal også på museumsbesøg, til glamourøs middag og en festlig modtagelse med svenske stjerner som Stellan Skarsgård og Alicia Vikander.

Derudover vil der undervejs være fokus på børn og unges psykiske velvære, som er et vigtigt område for prinseparret, samt britisk og svensk design.

Kate og William fortsætter i Norge

Efter to dage i Sverige fortsætter prins William og hertuginde Catherine deres officielle besøg i Oslo, Norge. 

Ifølge Daily Mail er det første gang, at det britiske prinsepar besøger Stockholm og Oslo. 

Prins William og hertuginde Catherines program i Sverige, som det svenske hof har offentliggjort:

Tirsdag den 30. januar

  • Kongeparret inviterer til frokost på det kongelige slot

  • Kronprinsesseparret og prinseparret spadserer fra det kongelige slot til Stortorget

  • Kronprinsesseparret og prinseparret besøger Nobelmuseet

  • Middag hos den britiske ambassadør med deltagelse af kronprinsesseparret, prinseparret samt repræsentanter fra regeringen, riksdagen, erhvers- og kulturlivet

Onsdag den 31. januar

  • Kronprinsesseparret og prinseparret besøger Karolinska institutet og Matteusskolan, hvor de har fokus på børn og unges psykiske velvære
  • Kronprinsessparret og prinseparret besøger stormagasinet Nordiska Kompaniet, hvor de ser en interaktiv udstilling om britisk design.
  • Kronprinsesse Victoria og prins Daniel tager i mod prinseparret hjemme på Haga slott. 
  • Kronprinsessparret og prinseparret deltager i en modtagelse på och Hertigparet närvarar vid en mottagning på Fotografiska museet, hvor de møder kendte personligheder fra musik-, film-, tv-, kunst- og sportsverden. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden