Fredag, 7. januar 2011 - af af Thomas Flindt

Kronprinsesse Victoria og Daniel stjal opmærksomheden i Italien

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Victoria og Daniel så lykkeligere ud end nogensinde, da de var på skiferie i Italien.

Victoria og Daniel har nu været gift i et halvt år, og kærligheden imellem de to turtelduer ser ud til at blive større og større. Og de er rigtig glade for hinanden. Hver gang man ser dem sammen, stråler de af lykke, og nu mere end nogensinde før, skriver Svensk Damtidning.

Imens graviditetsrygterne svirrer rundt i pressen, efter at man kunne ane en lille babymave på Victoria til Nobelprisfesten, er parret taget på skiferie i Italien. Her har de mulighed for at få lidt ro til at være sig selv og nyde de solskinsbelagte pister, som Italien byder på.

Men det betød ikke, at de undgik pressen. Tværtimod. De stillede gladelig op til interview og krammebilleder, da det lykkelige par lagde vejen forbi Ski World Cup i Italien, hvor de svenske dagblade fangede dem. De nussede og kælede hinanden hele tiden og spredte stor glæde omkring sig.

Graviditetsrygterne er hverken blevet be- eller afkræftet af det svenske kongehus, så svenskerne venter stadig spændte på at høre, om deres yndlingsprinsesse skal have en baby.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden