Kronprinsesse Victoria og Daniel tog på eventyrrejse med børnene

Kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prinsesse Estelle, prins Oscar

Foto: Mega

Kronprinsesse Victoria sørgede for, at efterårsferien blev en helt speciel oplevelse for prinsesse Estelle og hendes lillebror, prins Oscar.

Mandag, 5. november 2018 - af Niels Burgos

Der har uden tvivl været en masse at fortælle for 6-årige prinsesse Estelle, da hun mandag den 5. november startede igen efter efterårsferien i børnehaveklassen på Campus Manilla-skolen. Den lille prinsesse har nemlig sammen med sin bror, 2-årige prins Oscar, været med far og mor på en lang og eventyrlig rejse.

I mormors hjemby

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel gjorde det, som mange forældre gør i efterårsferien - bruger tiden på en familierejse. Omend det for kronprinsesse-familien nok blev en lidt længere tur end for de fleste.

Det svenske hofs informationschef, Margareta Thorgren, bekræfter, at begge kronprinsesse-parrets børn var med på turen, der iflg. Svensk Damtidning gik til Brasilien, hvor børnene bl.a. fik mulighed for at besøge Sao Paulo, som er deres mormor, dronning Silvias barndomsby.

Nu er familien hjemme igen, men allerede torsdag den 8. november rejser dronning Silvia selv samme vej, når hun skal til Sao Paulo vor at tale ved et symposium om demens.

Kronprinsesse Victoria