31. jul. 2018
Af Karina Didriksen

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel takker danske brandmænd

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria.
Prins Daniel og kronprinsesse Victoria.
Foto: AOP
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel mødte en gruppe danske brandmænd, da de besøgte et af de berørte skovbrandsområder i Sverige.

Henover sommeren har Sverige været ramt af massive skovbrande, og mandag tog kronprinsesse Victoria og prins Daniel ud til et af de berørte områder.

Det svenske kronprinspar besøgte byen Färila i Ljusdal kommune – netop det område, hvor danske brandmænd for nyligt blev sat ind for at hjælpe med at slukke ilden.

De danske brandmænd fik sig derfor noget af en oplevelse, da kronprinsesse Victoria og prins Daniel dukkede op for at takke både dem og deres kolleger for deres store indsats.

Se billederne med de danske brandmænd

Det svenske kongehus har lagt en række billeder op på deres hjemmeside af kronprinsesse Victoria og prins Daniel, der besøger Färila. Her er der blandt andet et billede, hvor de står sammen med en gruppe danske brandmænd.

Billederne kan ses på kongehusets hjemmeside.

Her er der også billeder af kong Carl Gustaf, som har besøgt et andet skovbrandsområde, nemlig byen Pålgård i kommunen Ragunda.

Kongen roser brandmændene

Kronprinsparret og kongen besøgte områderne for at støtte op om brandfolkenes store arbejde med at slukke brandene.

I den forbindelse kom kong Carl Gustaf med en udtalelse:

- Jeg ville komme her i dag for at vise min og kongefamiliens opbakning til alle, som arbejder med brandene. Både medarbejdere og frivillige. Vi er rigtig mange i vores land, som har stor respekt og taknemmelighed for jeres indsats, lød det, ifølge det svenske kongehus, fra kongen.

Læs mere om: