22. apr. 2016
Af Stine Schou

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel tog i kirke uden børn

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel.
Foto: Scanpix/BILLED-BLADET
Til manges store overraskelse, var prinsesse Estelle ikke med i kirken, da den kongelige familie i dag var til taksigelsesgudstjeneste for Estelles fætter, prins Alexander.

Det er anden gang inden for kort tid, at den svenske kongefamilie skulle til te deum. Sidste gang var den 3. marts i anledning af ankomsten af kronprinssse Victoria og prins Daniels søn, prins Oscar.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

I dag, fredag, gjaldt det så prinsesse Sofia og prins Carl Philips søn, prins Alexander, der blev budt velkommen til verden i tirsdags.

Prinsesse Estelle var i børnehave

Men i modsætning til gudstjenesten i marts, så var prinsesse Estelle ingen steder at se i dag. Kronprinsesse Victoria og prins Daniel havde til manges store overraskelse ladet datteren passe sin børnehave, mens mor og far tog i kirke sammen med den nybagte far, prins Carl Philip, kong Carl Gustaf og dronning Silvia.

Med i kirken var også flere medlemmer fra prinsesse Sofias familie, blandt andre hendes søstre og Sofias forældre og bedstemor.

Te Deum er en gammel, kirkelig ceremoni, der i kongelig sammenhæng finder sted i forbindelse med vigtige hændelser i kongehuset.

SE BILLEDERNE: Prinsesse Estelles 2015

GALLERI: Prinsesse Estelles 2015

Læs mere om: