Onsdag, 14. juni 2017 - af Juliane Olsen

Kronprinsesse Victoria sendte stærkt budskab

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: AOP
Under madkonferencen EAT i Stockholm holdt kronprinsesse Victoria en tale med et stærkt budskab, der berørte alle de tilstedeværende.

Den 39-årige kronprinsesse Victoria sendte et stærkt budskab, da hun holdt tale ved Gunhild Stordalens madkonference EAT.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Konferencen, der fokuserede på madforbrug, holdbarhed og sundhed, fandt sted på Clarion Hotel Sign i Stockholm ifølge Svensk Damtidning.

Ligesom sidste år var kronprinsesse Victoria en af EAT-talerne, hvor hun understregede, at alle er afhængige af havet for vores overlevelse.

Havene bliver behandlet dårligt

- Forestil dig et kæmpestort blåt køleskab. Et køleskab, der er rig på friske og sunde fødevarer af høj kvalitet, sagde kronprinsesse Victoria.

Hun fortsatte med at opfordre tilhørerne til at forestille sig, at samme køleskab blev fyldt op med skrald, plast og giftigt affald.

Kronprinsessen understregede, at det var et mærkeligt billede, men at det samtidig er den måde, vi behandler vores have på.

Udviklingen skal vendes

Ifølge hende behandler vi havene som en skraldespand, og derfor sendte hun en opfordring til, at der tænkes i, hvordan vi vender udviklingen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Det handler nemlig om at sikre, at de valg, vi træffer i dag ikke bliver hindrende for fremtiden samt vores sundhed og velbefindende.

Derfor stillede kronprinsesse Victoria også spørgsmålet om, hvordan vi håndterer problemstillingen, før det er for sent.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden