Kronprinsesse Victoria skabte smil ved teaterfestival

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: All Over Press
Sommersmuk kronprinsesse Victoria åbnede Bergman-festivalen på Sveriges nationalteater.

Den legendariske svenske instruktør Ingmar Bergman kan roses for mange ting - men nogen munter teatermand var han sjældent.  Bergman døde i juli 2007, men han anses fortsat for en af de allerstørste kulturpersoner, Sverige har fostret. Det markerer man hvert år på Dramaten med en stor Bergman-festival - og i år er festivalen noget ganske særligt, fordi Bergman ville være fykdt 100 år.

 

Lækkert genbrug

Kronprinsesse Victoria
Foto: All Over Press

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria er festivalens protektor, så hun var naturligvis til stede ved åbningen.  Victoria havde  valgt at slå en lys og munter tone an med sit friske sommer-dress - en knælang nederdel i silke med farvede print og en let sommerbluse i den lune svenske aften. Victoria har tidligere haft printnederdelen fra Maxjenny! på ved H&M-milliardæren Stefan Perssons førdselsdag i Stockholm i oktober 2017. Den gang var den også sat sammen med en hvid skjortebluse og en clutch fra Stella McCartney – sidstnævnte dog en sort en af slagsen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Men på Dramaten rundede Victoria sit outfit af med en knaldrød clucth og matchende sko. Og oven over det hele: Som altid kronprinsessens smittende smil.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden