12. dec. 2015
Af af Dorte Quist

Kronprinsesse Victoria strålede i elegant genbrug

kronprinsesse Victoria
2014 - kronprinsesse Victoria, prins Daniel
Foto: Dana
Til marts nedkommer kronprinsesse Victoria med sit andet barn. Efter Nobel-festen i 2011 nedkom hun året efter i februar med prinsesse Estelle. Det var derfor en indlysende idé at genbruge den fantastisk flotte gallakjole fra dengang, da hele den svenske kongefamilie fredag fejrede Nobel-vinderne

Kronprinsesse Victoria strålede i en glitrende smuk, mørkeblå paillet-kjole ved Kongens Middag på det kongelige slot under de traditionelle svenske Nobel-fester for de mange Nobel-modtagere. Den samme kjole, som hun sidste gang bar, da hun var gravid med prinsesse Estelle for snart fire år siden. Også under Nobel-festlighederne dengang.

Gravide kronprinsesse Victoria havde en lang dag

Torsdagen var især en lang dag for de to gravide prinsesser Victoria og Sofia. Allerede efter frokosten begyndte forberedelserne til Nobel festen i Koncertsalen og Blue Hall - og i år deltog hele den store kongelige familie i både ceremonien og bagefter ved festen.Og fredag var der så Kongens Middag, hvor de gravide prinsesser og den nybagte mor, prinsesse Madeleine, også deltog i deres flotteste gallakjoler.

SE MERE: Stort galleri med kronprinsesse Victoria i Nobel-kjoler

https://imgix.billedbladet.dk/4.02833177.jpg
2011: Kronprinsesse Victoria
Foto: All Over

Læs mere om: