Kronprinsesse Victoria til stor musikfest med familien

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel til musikprisuddelingen i 2012. 

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel til musikprisuddelingen i 2012. 

Foto: AOP
Kronprinsesse Victoria, dronning Silvia og prinsesse Sofia skal igen finde deres flotte kjoler frem, når de, sammen med deres mænd, er æresgæster ved uddelingen af Polar Music Prize i Stockholm.
For kun to uger siden samlede kronprinsesse Victoria og prins Daniel hele den svenske kongefamilie til en festlig dåb af deres søn, prins Oscar. 
 
På torsdag er kronprinsesse Victoria og prins Daniel atter omgivet af deres nærmeste, når de sammen deltager i uddelingen Polar Music Prize, der også betegnes som musikkens Nobelpris, i Stockholm.
 
 
Med til den store prisfest i Konserthuset i Stockholm er kong Carl Gustaf, dronning Silvia, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, mens prinsesse Madeleine og Chris O´Neill ikke står på opgaven. 
 

Kronprinsesse Victoria har afbrudt barsel flere gange

 
Blandt de seneste års modtagere af den fornemme pris er blandt andre Paul McCartney, Elton John, Bruce Springsteen og Stevie Wonder. 
 
 

Kronprinsesse Victoria, som fødte sin søn prins Oscar den 2. marts, og prinsesse Sofia, som blev mor til sønnen prins Alexander den 19. april, har allerede været på flere officelle opgaver under deres barsel. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden