20. okt. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria viser maven frem

kronprinsesse victoria
Victoria og Daniel er et kæmpe hit i Peru.
Dana Press
Det svenske kronprinsessepar vækker stor opsigt i Sydamerika, hvor de blandt andet har besøgt Perus hovestad Lima. Her viste gravide Victoria sin fine mave frem under en flot, rød kjole

Der er fest og farver overalt hvor kronprinsesse Victoria og prins Daniel kommer frem i disse dage. Da Victoria og hendes Daniel mødte Perus præsidentpar under de svenske kongeliges officielle rejse til Sydamerika, tiltrak den gravide kronprinsesse sig stor opmærksomhed med sin fine babybule under den røde kjole fra Séraphine.

kronprinsesse victoria
Dana Press

Kompliment fra præsidenten

Præsident Ollanta ønskede kronprinsesseparret tillykke med, at de i marts næste år bliver forældre for anden gang, og så kom han ifølge svenske medier naturligvis også med en kompliment til Victorias smukke udseende og dress.

Fra Peru til Columbia

Tasken fra Hunkydory og Acne-skoene fuldendte kronprinsessens flotte visuelle udtryk på dagen i Perus hovedstad Lima. Victoria og Daniel skal efter femdagesbesøget til Peru videre til Columbia. I begge lande, som i årevis har været præget af terror og bandekrig, er der i øvrigt særlig meget politi omkring de svenske gæster.

Se skønne billeder af kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen i galleriet herunder:

GALLERI: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Læs mere om: