Kronprinsesse Victorias flyproblem: Sådan kom hun og Daniel til Bosnien-Hercegovina

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Foto: Anna Lena Ahlström / Kungahuset
Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniels flyafgang fra Arlanda til Sarajevo i Bosnien-Hercegovina blev aflyst i sidste øjeblik.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel kom ikke afsted til tiden i forbindelse med deres officielle besøg til Bosnien-Hercegovina. Tirsdag aften skulle Victoria og Daniel have spist middag Bosnien-Hercegovinas premierminister. Sådan kom det dog ikke til at gå. Flyvemaskinen, som skulle have bragt det svenske royale par fra Arlanda til Sarajevo, var ikke helt i orden, og så blev afgangen aflyst. Det særlige fly kaldes regeringsflyet, og det måtte til reparation med det samme.

Teknisk fejl

-Der er en teknisk fejl på flyet. Man undersøger andre alternativer, sagde hoffets kommunikationsmedarbejder Ulrika Näsholm til svenske medier som Expressen.

Victoria med ny maskine

Onsdag kom kronprinsessen og hendes mand dog af sted med en anden flyvemaskine, Sveriges regeringsfly nummer 2, som var helt og aldeles i orden. De royale æresgæster landede onsdag formiddag i Sarajevo og tog med det samme hul på et stramt arbejdsprogram.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden