3. mar. 2016
Af Marianne Singer

Kronprinsesse Victorias søskende ønsker tillykke

prinsesse madeleine
Prinsesse Sofia, prins Carl Philip og prinsesse Madeleine.
Foto: AOP
Prinsesse Madeleine og prins Carl Philip har udsendt kærlige hilsner til kronprinsesse Victoria og hendes familie om den lille, nye prins.

Glæden var enorm i den svenske kongefamilie, da de fik nyheden om, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel var blevet forældre til en søn kl. 20.28 onsdag aften.

Prinsesse Madeleine indfandt sig hurtigt på Karolinska Universitetshospitalet i Solna, Stockholm, for at være tæt på sin storesøster, kronprinsesse Victoria, og sin nye nevø.

LÆS MERE: Prinsesse Madeleine præsenterer sin søn på Facebook

Prinsesse Madeleine lagde hilsen på Facebook

Det var også herfra, at hun udsendte en sød hilsen på Facebook.

“Congratulations to my sister Victoria and Daniel with the birth of their son! He was born today at 8:28 pm here in Stockholm!” (Tillykke til min søster Victoria og Daniel med fødslen af deres søn! Han blev født i dag kl. 20.28 her i Stockholm!, red.)

Til statusopdateringen hørte et link til den engelske udgave af kongehusets hjemmeside med nyheden om, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel har fået en søn.

Prins Carl Philip fik nyheden på restaurant

Også prins Carl Philip var hurtigt på pletten og besøgte, ifølge Svensk DAMtidning, den lille prins på hospitalet kl. 23.24.

Sverigessvøbet – strikkeopskrift på babysvøb – se mere her

Da han fik nyheden tidligere på aftenen, spiste han en middag på restaurant Farang i Stockholm sammen med prinsesse Sofia, som selv snart skal føde.

- Alle er selvfølgelig rigtig glade. Vi er utrolig glade og taknemmelige for, at det er gået så godt, sagde prins Carl Philip til avisen Aftonbladet.

- Det er klart, at det føles vidunderligt!

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: