6. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Kronprinsesse Victorias valg af H&M har stor værdi

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: AOP
Ved kong Carl Gustafs 70-års fødselsdag valgte kronprinsesse Victoria to gange at klæde sig i tøj fra H&M, og det betyder alt for den svenske tøjkæde.
I forbindelse med kong Carl Gustafs 70-års fødselsdag valgte kronprinsesse Victoria at klæde sig kjoler fra H&M ved hele to lejligheder. Begge gange valgte hun ifølge Expressen tøj fra kollektionen Conscious Collection, der er tøjkædens bæredygtigt linje. - Kronprinsessen bar en unik udgave af forårets Conscious Exclusive skræddersyet til kronprinsessen af H&M’s designhold, siger H&M’s svenske pressechef Elnaz Barari til avisen. SE BILLEDERNE: Skønne kongelige kvinder fejrer kong Carl Gustaf

H&M drager fordel

Det er den svenske avis’ økonomiske undersektion Dina Pengar, der har undersøgt værdien af kronprinsesse Victorias valg. Det er ikke nemlig ikke helt ubetydeligt, hvis man skal tro en økonomisk ekspert, der har vurderet sagen. Ifølge forsker i markedsføring ved Handelshögskolan i Göteborg, Eva Ossiansson, er det faktisk uvurderligt for kæden.

Kronprinsesse Victoria sætter fokus

Hun forklarer, at H&M kan hyre en dyr model, der bærer tøjet, men at de slet ikke vil komme i nærheden af den her slags eksponering på anden vis. At kronprinsesse Victoria har valgt H&M er højst sandsynligt, fordi hun ønsker at sætte fokus på svensk mode. Det kan desuden være endnu en årsag, at H&M’s direktør Karl Johan-Persson og hans hustru Leonie er nære venner af kronprinsessen. Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter Se billeder fra nogle af de lejligheder, hvor kronprinsesse Victoria har valgt H&M:

GALLERI: Kronprinsesse Victoria i H&M

Læs mere om: